Thor 

A film menő, aki szerette a Vasember első és/vagy második részét, annak a Thor is be fog jönni, nem fog csalódni. Akinek azonban nem jött be a Vasember, az messziről kerülje el, mert ez sem fog neki tetszeni.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 1408 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 294 )
Ismeretlen férfi 

Elveszteni minden olyan iratod, amivel a személyazonosságod igazolhatod, az nagyon ciki, ha külföldön veszted el az már inkább kellemetlen! Azonban egy volt kommunista országban, ahol bár az útszélén sorakozó tankok már üzemképtelenek, de azért a látványuk még így is elég nyomasztó, akár az életed is múlhat rajta.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 508 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 290 )
Élve eltemetve 

Rodrigo Cortés műve igazi spanyol-amerikai dráma, nem egy első randira beülős könnyed film. Elgondolkodtató és megrendítő alkotás az eddig főleg rövidfilmekben utazó Cortés-től. Hab a tortán, hogy Ryan Reynolds-ot is sikerült rávennie a főszerepre, akit több sikerfilmben láthattunk már. (Mindenképpen talán (2008), X-men kezdetek: Farkas (2009))

Read more...
[ hozzászólás ] ( 393 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 287 )
Hopp - Húsvéti nyúldonság 

Végre egy film, amely igazi húsvéti csemege a mozirajongóknak. Szellemes, izgalmas, ugyanakkor komoly mondanivalóval bíró alkotás. Elég édes a kölyköknek, elég cuki a csajoknak, ráadásul a pasik sem másznak annyira falra tőle. Az édes-cukormázas álom azonban mintegy tíz perc után szertefoszlik.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 527 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 284 )
Ébredj velünk! - Tévések tévelygése 

Talán még nem sokan gondoltunk bele abba, hogy mi várhat egy díjakkal teleszórt, világhírű tudósítóra az országos televíziózás leginkább lesajnált bulvárbandájában. Pláne ha a csapat élén egy túl lelkes, túl kevés rutinnal bíró és túl sokat fecsegő vezérpalánta osztja az észt.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 504 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 318 )
A gyerekek jól vannak  

A sztori maga kifejezetten jó, egy leszbikus, kétgyermekes házaspárról szól, Nic-ről és Jules-ról. Nic lánya, Joni nagykorúvá válásával kezdődik a bonyodalom, amikor öccse, Laser megkéri, keresse fel közös spermadonorjukat. Mikor az anyák ezt megtudják, kiborulnak, hisz egy férfi nem fér bele ebbe a sajátos családképbe.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 368 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 309 )
Kellékfeleség (2011) 

Hogy nekem ez a zseniális ötlet nem jutott eszembe mondjuk 5-6 évvel korábban. Adam Sandler legújabb vígjátékának a kulcs kérdése a nők felszedése, aztán gyors lepasszolása, s mindezt egy szolidan viselt karikagyűrűvel és egy nem létező feleséggel. No de mi van, ha hirtelen elő kell rukkolni eggyel? Ilyenkor jó ha kéznél van egy lelkes asszisztens, aki ezúttal Jennifer Aniston lesz.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 476 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 2.9 / 284 )
A mestergyilkos - a győzelem igényli az előkészületeket 

Jason Statham nevét olvasva csak a legártatlanabbak képzeletében jelennek meg romantikus francia kávézók, csokitáblákat és cukorkákat ontó csokoládégyárak. Akik azonban rutinosak, nem fognak csalódni a robbanásokban, lepedőakrobata csajokban és az ezeken felül álló bosszúban - a mit a bérgyilkos saját munkaadóján áll. Vigyázat, a film NEM tartalmaz spoilereket!!!Read more...
[ hozzászólás ] ( 424 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 292 )
Szerelem és más drogok 

Na most tényleg visszafogtam magam. Igazi kis, szende, szolid képet vadásztam le, pedig a hatásvadászat kedvéért betehettem volna valami kufircolósat is. De szemét leszek, tessék bemenni érte valamelyik moziba. Igazán jó ötleteket lehet ellesni. Így is lehet, illetve így is lehetne. Szerencsére azonban Edward Zwick legújabb mesterműve nem csupán a testiségről szól, aki kicsit is jobban figyel, annak folyamatosan bontakoznak ki a film különböző rétegei.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 625 megtekintés ) permalink ( 3.1 / 262 )
Piranha 3D - horrorfilm lányokkal, vagy pornófilm halakkal? 

Az ilyen filmeknél vagyok igazán bajban. Most ez jó, vagy bűn rossz? Nem foghatok rá semmi olyat amit nem ígért, és nem kérhetek számon rajta mélyenszántó mondanivalót sem. Amit vállalt - jó csajok, brutális halálnemek, és vér meg bél - azt maximálisan teljesítette. Jól szórakoztam? Naná! Akkor ez most egy tíz pontos film? Hát azért azt mégsem, de nincs semmi szégyenkeznivalója.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 818 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 278 )
Honnan tudod? 

Hihetetlen mennyire liberális, politikailag korrekt korszakot élünk, és ha olyan világ köszönt be, amilyet e film felvázol, vagy inkább amilyen légkört, hangulatot teremt maga körül, akkor eljuthatunk oda, hogy hatszor elnézést kérünk ha hangosabban nevetünk mint illene, bár ez lesz az utolsó ami bekövetkezik e film kapcsán.Read more...
[ hozzászólás ] ( 460 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 305 )
A sas - egy rabszolga, egy centurio, valamint nulla izgalom 

Így lehetne összefoglalni a filmet, meg azt, hogy miért nézzük meg a mozikban. Se neves színészek, se jók. Az egyetlen, amit a film fel tud mutatni, egy izgi alapanyag és egy közepesen jó rendező, Kevin Macdonald. Ennyi, amit érdemes elmondani a filmről. De a természetesen a helyzet ennél kicsit komplikáltabb.Read more...
[ 1 hozzászólás ] ( 600 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 297 )

<< <Előző | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | Következő> >>