Halloween Night Fest 2013 a Lurdy Házban 

Idén második alkalommal, 2013. október 25-én kerül megrendezésre ez a stílusosan "alkonyattól pirkadatig" (azaz este 7-től másnap reggel kb. 5-ig) tartó geekrendezvény, ahol nem csak a mozizásé lesz a főszerep, hanem többféle játék és egy igazi fesztiválhangulat várja majd az odalátogatókat. Az ADS Service és a UPC videótár által összehozott egyéjszakás kaland nagyon is jónak ígérkezik. De kezdjük a mocskos anyagiakkal:

Azoknak, akik nem terveznek egész estére, lehetősége van egy mozijegy áráért (1490 Huf) egy vetítésre beülni, tehát ha csak egy valami érdekel a kínálatból, akkor nem kell a teljes összeget leperkálni...

Read more...
[ hozzászólás ] ( 295 megtekintés ) permalink ( 3 / 203 )
Interjú az Iron Sky rendezőjével és főszereplőnőjével - Cinefest 2013 

A miskolci Cinefesten sajtósként lehetőségem volt életem első interjúját megejteni, méghozzá rögtön angolul, külföldi filmesekkel. Az Iron Sky rendezői változata Miskolcon debütált, így a film rendezője, Timo Vuorensola és főszereplőnője, Julia Dietze is meglátogatta a fesztivált e jeles eseménynek hála. Én is, mint oly sokan, megragadtam az alkalmat és nekik szegeztem pár kérdést és ők nem is okoztak csalódást, mivel elképesztően kedvesek és vidámak voltak annak ellenére is, hogy egész nap csak kérdésekre válaszolgattak.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 256 megtekintés ) permalink ( 3.1 / 181 )
Amit mindig tudni akartál Augusztus 20-ról de nem merted megkérdezni... 

Az idei augusztus 20-i ünnepség természetesen, csakúgy, mint minden évben szebb, jobb, nagyobb lesz, mint korábban. Budapest mellett már a Balaton felett is élvezhetjük a mindenféle színekben pompázó tűzijátékot, a biztonsági intézkedéseket megkétszerezték, hogy a 2006-os tragédia ne ismétlődhessen meg (ezt úgy mondják, mintha az elmúlt években nem így lett volna)...

Read more...
[ hozzászólás ] ( 653 megtekintés ) permalink ( 3 / 146 )
Hendrix 70 - Live at Woodstock 

Mostanában a forgalmazók érdekes fába vágták a fejszéjüket, fognak egy neves zenekar, őskori koncertelvételét, jobb esetben kicsit dolgoznak rajta, aztán beküldik a moziba. Nem sokszor, éppen csak annyiszor, hogy telt házat produkáljon. Az egyik legelső a Queen - Live in Budapest volt, amit még meg is értek, hiszen az egy nem mindennapi jelentőségű esemény volt. De azóta már a Led Zeppelin, és a The Doors is kapott egy hasonlót, most pedig itt van a legújabb, ami már nem is önálló koncert, csupán egy 99 perces szelet az 1969-es augusztus 18-i Woodstock repertoárjából, amin a világ első számú gitárosa extázisban, lógó cigivel a szájában pengeti a húrokat.

Read more...
[ 3 hozzászólás ] ( 652 megtekintés ) permalink ( 3 / 246 )
Area 51 Project - Egy leleplező felfedezés 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ahogy nézem, az első recenziót írom a nagyjából két hete működő, legújabb budapesti élményszínház, az Area 51 látványosságáról. Akik olvasnak, azok tudják, hogy mint gondolkodó ember nem tudom elvetni azt a tényt, hogy - nem feltétlenül kis szürkék - vannak szomszédjaink az univerzumban. Bár nem ez teszi ki az oldal fő profilját, de azért helyenként már értekeztem, itt, vagy esetleg itt. Így, amikor hűséges "titkárnőm" megkért kísérjem el erre az attrakcióra, kapva kaptam az alkalmon, hiszen ilyen kalandban nem minden nap lehet részem.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 1378 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 280 )
Ott voltunk szurkoltunk - Hajrá Compact Discó! 

Május 22-én ismét kinyílt a Telekom kocsma, szurkolásra csábítva a lelkes munkatársakat. Ugyanis a Copact Disco bejutott az ez évi Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjébe.Read more...
[ hozzászólás ] ( 619 megtekintés ) permalink ( 3 / 273 )
Tavaszi Mondocon - 2012.04.14-15 

Aki néhány hete az Őrs vezér terén járt, felfigyelhetett pár parókát és jelmezt viselő fiatalra és megfordulhatott a fejében, hogy esetleg kitolódott a farsangi időszak. Szombaton amúgy is elég hidegen és borongósan alakult az idő, így ez a feltevés akár helyén való is lehetett volna, ha csak nem épp a tavasz közelegne és mint jó ideje már tudják a Cosplay fanok nem múlhat el tavasz Mondocon nélkül.Read more...
[ hozzászólás ] ( 1333 megtekintés ) permalink ( 3 / 314 )
Nightmare in Budapest - Azaz egy "rémálom" a Lázár utcában 

Jöjjön egy kis horror kritika így Péntek 13-án ;)Pár hete jártamban-keltemben bukkantam rá a helyre, mely úgy hirdeti magát, hogy itt végre megtudhatjuk mitől is félünk. Úgy voltam vele ez a nekem való hely, hisz Angliában már voltam egy kísértet kastélyban, ahol sikeresen rám hozták a frászt. Ugyanakkor Londonban járva megfordult a fejemben, hogy az ottani horror házba is be kellene nézni, de sajnos azt kihagytuk. De nem baj ez ízig-vérig magyar kíváncsi voltam, milyen a hazai felhozatal.Read more...
[ hozzászólás ] ( 755 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 294 )
Itt a Húsvét! 

Ezen ünnep közeledtével mindig elkap a tojásfestési láz. Mi otthon hagymahéjjal festjük a tojásokat és petrezselyem levéllel díszítjük. A hagymahéj nagyon szép barnára festi a tojásokat és mivel semmiféle káros anyag nincs a festékben akár meg is lehet enni a szép színes tojásokat.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 414 megtekintés ) permalink ( 3 / 285 )
Cosplay farsang - 2012.03.04 

Nem kevés élménnyel gazdagodhatott mindazon Anime és Manga rajongó, aki ellátogatott a pesti Cosplay farsangra, melyet a Cosplay.hu csapat szervezett. A Cd-fű Teázó és Kultúrpince két termét ugyanis Elfek, Varázslók, Druidák, Tündék és egyéb mókás-mangás karakterek vették birtokukba ezen a kellemes, kora tavaszi vasárnap délutánon, akik a hangulatos pincehelyiségben, beszélgethettek, táncolhattak, énekelhettek önfeledten és megoszthatták egymással gondolataikat.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 450 megtekintés ) permalink ( 3 / 279 )
And the Oscar goes to - 2012 

Tudom, hogy az Oscarról aki akart már érdeklődött, első körben fel se akartam tenni róla posztot, mert annyira semmilyen volt az egész, de aztán rájöttem, hogyha kidühöngöm magam, akkor nyilván jobb lesz nekem, és győzött az önzés.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 562 megtekintés ) permalink ( 3.1 / 181 )
Design Hét - 2011 

Ez az egy héten át tartó rendezvény, mely most az önreflexió jegyében telt, számos programmal szolgál a kortárs design után érdeklődőknek, köztük nekem is. Így nem csoda, hogy még tavasszal bekerült a naptáramba, mint kötelező elfoglaltság.

Read more...
[ hozzászólás ] ( 563 megtekintés ) permalink kapcsolódó link ( 3 / 281 )

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Következő> >>